Samen kijken wat kan

Ik ben goed geïnformeerd door mijn thuiszorg. Ik kreeg een brief met: dit zijn de richtlijnen en afspraken die we met elkaar hebben gemaakt en waar de hulpverlener zich aan moet houden. Ook kwam de dame, die bij mij kwam, langs om deze afspraken samen door te spreken en samen te kijken wat wel kan in mijn situatie.  We hebben bij mij de thuiszorg heel goed door kunnen laten gaan, met de anderhalve meter, want ik heb de mazzel dat mijn huis groot genoeg is. Dus daar merkte ik ook niet heel veel verandering. Daarnaast heeft de organisatie ook meteen een onderzoek gedaan naar hoe iedereen zich aan de afspraken heeft gehouden en wat clienten ervan vonden.  Ik heb de uitslag van het onderzoek ontvangen als klant, dat vind ik heel netjes en fijn. Het kan over de zorg dan, wat mij betreft niet anders.