Dag van de Participatie

Dag van de Participatie
Kom op 9 oktober 2018 ervaren, luisteren, meedenken en meedoen op de Dag van de Participatie. In de missie van het Centrum voor Cliëntervaringen (CvC) is participatie zowel doel, als een middel om de kwaliteit van leven van mensen in een kwetsbare situatie te verbeteren. De Dag van de Participatie staat daarom in het teken van het belang van participatie in het dagelijks leven, beleid, zorg, onderzoek en onderwijs.

Kennis, kunst en ervaringen
Uitgangspunt is dat u geïnspireerd wordt met kennis, kunst en ervaringen in de vorm van lezingen, exposities en workshops. Een programma dat u onderdompelt in het onderwerp en u aan het eind van de dag een scala aan sleutels geeft tot participatie. Het volledige programma wordt later in detail bekend gemaakt.

Betrokken partners
Elke partner kan per organisatie 4 mensen gratis aanmelden, zoals professionals, beleidsmedewerkers, onderzoekers, managers of bijvoorbeeld cliëntenraadsleden die u wilt meenemen in onze gezamenlijke missie.

Programma
Omdat we als platform in co-creatie werken, horen we het graag als u wensen of ideeën heeft voor de invulling van de dag. Het uitgebreide programma volgt.

Praktische zaken
De locatie van de dag: Amsterdam Noord.
Tijd: 10.00-17.00 uur.
Gratis voor partners (en sleutelbezitters)
Voor anderen: €125,-

Meld u aan
Meld u tijdig aan via formulier. Helaas: vol = vol…

 

 

 

 

Advertenties