Dag van de Participatie

Dag van de Participatie

Dit jaar organiseren we op 9 oktober 2018 voor het eerst de Dag van de Participatie. In de missie van het Centrum voor Cliëntervaringen (CvC) is participatie zowel doel, als een middel om de kwaliteit van leven van mensen in een kwetsbare situatie te verbeteren. De Dag van de Participatie staat daarom in het teken van het belang van participatie in het dagelijks leven, beleid en onderzoek. Samen gaan we op zoek naar sleutels voor participatie.

Kennis, kunst en ervaringen

Uitgangspunt is dat u geïnspireerd raakt met kennis, kunst en ervaringen in de vorm van lezingen, exposities, debat en workshops. Een programma dat u onderdompelt in het onderwerp en u aan het eind van de dag een scala aan (nieuwe) sleutels tot participatie geeft.

Programma 

De dag duurt van 10.00-17.00 uur, zie hierover meer in het concept programma van de dag!

Locatie

LET OP: De locatie van de dag is GEWIJZIGD: Undercurrent, Papaverweg 265, 1032 KE Amsterdam (Amsterdam Noord). Er is een groot gratis parkeerterrein voor de deur (met grind). Vanaf de NDSM-pond is het 900 m. lopen, en we zetten een pendelbusje in tussen 9.30-10.30 uur en aan het eind van de dag. Zie hier de gedetailleerde routbeschrijving naar Undercurrent.

Kosten

Voor partners, sleutelbezitters, studenten, ervaringsdeskundigen en genodigden is entree gratis. Overige geïnteresseerden wordt een bijdrage gevraagd van € 50,-. U kunt deze overmaken via een Tikkie(tot 13 okt. geldig) of via rekening van Cliëntenbelang Amsterdam: NL05RABO01529.93.312, o.v.v. Dag van de Participatie)

U kunt uiteraard een BTW-factuur ontvangen via b.groot@vumc.nl.

Aanmelden voor de reservelijst?

Wegens populariteit van de dag hebben we de inschrijvingen moeten stoppen. Wilt u zich toch nog aanmelden, dan komt u op de reservelijst? U hoort van ons als er nog een plekje vrij komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties