Gratis workshop PARTNER benadering

Op 4 december j.l. vond het congres Veerkrachtig Samenwerken plaats, georganiseerd door het Netwerk Client-En-Raad Zorg (NCZ). Alice Makkinga en Anke Heijsman hebben een goed bezochte workshop gegeven over ‘Versterken van Inspraak en Zeggenschap – werken met de PARTNER benadering’. De werkwijze van PARTNER sluit nauw aan bij het doel van de nieuwe Wmcz: versterken van de (mede)zeggenschap van cliënten en cliënten en hun vertegenwoordigers in staat stellen inspraak uit te oefenen in aangelegenheden die direct van invloed zijn op het dagelijks leven van cliënten. Op 7 april 2020 kunnen belangstellenden deelnemen aan een gratis oriëntatie workshop Versterken van Inspraak & Zeggenschap – werken met de PARTNER benadering, en bij interesse een training van twee dagdelen volgen.  Meer informatie…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s