Tineke Abma bestuurder Leyden Academy

Tineke Abma, hoogleraar Participatie & Diversiteit aan Amsterdam UMC, en initiator van het Centrum voor Clientervaringen treedt per 1 december 2019 in dienst als directeur-bestuurder van Leyden Academy on Vitality and Ageing.

Tineke blijft naast haar aanstelling bij Leyden Academy voor één dag per week als hoogleraar actief in Amsterdam, en zal in die hoedanigheid op afstand betrokken blijven bij het Centrum voor Clientervaringen.

Tineke over haar stap naar de Leyden Academy: “Ik zie veel parallellen in onze onderzoeksthema’s bij het Centrum voor Clientervaringen en die van Leyden Academy. Deze Academy streeft ernaar om de kwaliteit van leven van oudere mensen te verbeteren, van vitaliteit tot goede zorg en beeldvorming. Waarbij het perspectief van de oudere zelf altijd het vertrekpunt is, met respect voor ieders eigenheid. Dit is ook wat mij drijft. Ik verheug me erop om daar aan de slag te gaan en dwarsverbanden te leggen met betrokkenen waar ik tot nu toe mee heb samengewerkt.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s