Waar dromen cliënten van?

Dromen van clienten met een licht verstandelijke beperking? ‘Eigen regie’, ‘wederkerigheid’, ‘samen dingen doen’, een ‘vangnet voor sociaal-emotionele ondersteuning’ en ‘aandacht voor liefde en seksuele relaties’. Dit is waar de zorg zich in de ogen van clienten op zou moeten richten. 

dialoog

Begin 2019 deed het Centrum voor Clientervaringen evaluatieonderzoek van de nieuwe aanpak van de begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking. In 2015 en 2017 deden we ook onderzoek hiernaar. Hierin kwam ook naar voren wat clienten zelf dromen met betrekking tot ‘goede zorg’. Na interviews met clienten, organiseerden we een dialoogsessie met begeleiders, managers en ambtenaren van de gemeente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s