Soms 80 keer per jaar naar de huisarts?

Soms 80 keer per jaar naar de huisarts?

Een huisartsenpraktijk in Almere (Medi-mere) is samen met partner Elaa een traject ingegaan om de dienstverlening voor patiënten die veelvuldig de huisarts bezoeken (soms tot 80 keer per jaar) te verbeteren. De aanname is dat een aantal patiënten problemen heeft in het niet-medisch domein, maar die zich wel uiten in fysieke klachten. Hoe ervaren zij hun “positieve gezondheid”, het contact met de zorgverleners en hun drijfveren voor contact met de huisarts?

Het Centrum voor Cliëntervaringen doet onderzoek naar de ervaringen van patienten.  Momenteel zijn de eerste interviews uitgevoerd en zijn we bezig met de analyse. Zodra de eerste bevindingen beschikbaar zijn, zullen we die hier delen.

Meer informatie? Mavi Vink, 06-13356663

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s