Co-onderzoekers gezocht

Gezocht: co-onderzoekers

Wij zoeken mensen die mee willen doen aan een cliëntonderzoek in Amsterdam. Doelgroep: mensen met beperking die geen (krachtig) netwerk hebben/hadden.

In mei 2018 is de HVA in samenwerking met Gemeente Amsterdam, GGD Amsterdam, Cliëntenbelang Amsterdam, Centrum voor Cliëntervaringen, Cordaan, De Regenboog groep en Stichting Prisma gestart met onderzoek naar buurtgerichte interventies voor inclusie van mensen met een beperking. De opgedane kennis kan worden gebruikt door professionals voor meer handvatten in de begeleiding van hun cliënten, door de gemeente om betere keuzes te maken bij de inkoop, in het onderwijs voor scholing van studenten en bij de ontwikkeling van nieuwe interventies.

Voor dit onderzoek zijn we opzoek naar mensen die als gevolg van hun beperking geen (krachtig) netwerk hebben of hebben gehad, die willen meedoen als co-onderzoeker aan dit onderzoek.  De werkzaamheden bestaan uit het volgen van een training in onderzoeksvaardigheden (september), meedenken met de opzet van het onderzoek en de vragenlijst, interviewen en analyseren. Uiteraard allemaal afgestemd op wat iemand aan kan. Voor de co-onderzoekers is een vrijwilligersvergoeding geregeld.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een berichtje naar Pauline Willems.

Pauline Willems – p.willems@clientenbelangamsterdam.nl
Onderzoeker Centrum voor Cliëntervaringen

Meer informatie over het project:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s