Laatste plaatsen in Basisworkshop ‘Versterken van Zeggenschap’

Op 18 september vindt de eerste dag plaats van de basisworkshop ‘Versterken van Zeggenschap’. Dit is voor geïnteresseerden die betrokken zijn bij vernieuwingen en verbeteringen in (mede)zeggenschap van cliënten, familie en naasten, en kwaliteitsverbetering op het gebied wonen, werken en zorg. Dit kunnen bijvoorbeeld cliëntenraadsleden en cliëntenraadondersteuners, kwaliteitsmedewerkers en teamcoaches zijn.

Inhoud basisworkshop
De bijeenkomsten zijn praktisch van aard, gericht op toepassing in de eigen organisatie. Ervaringen en vragen van deelnemers bepalen mede de inhoud en werkwijze. De workshop is opgedeeld in 2 dagen.

Bijeenkomst 1. 18 september 2018
Wat houdt de PARTNER benadering in? Hoe krijgt (mede)zeggenschap vorm in de organisatie? Op welke wijze sluit de PARTNER benadering aan bij actuele ontwikkelingen? Wat is nodig om te starten met de PARTNER benadering? Hoe kan aan draagvlak worden gewerkt om de PARTNER benadering toe te passen? Concretiseren van eigen projectplan.

Bijeenkomst 2. 30 oktober 2018
Wat zijn de ervaringen met draagvlak vinden om de PARTNER benadering toe te passen? Welke competenties hebben facilitators nodig? Wat biedt de toolkit voor facilitators? Wat zijn voorwaarden om te starten? Hoe pak je de eerste stappen aan? Oefenen van gespreks- en groepsdynamische vaardigheden. Concretiseren van leervragen.

Meer informatie

Aanmelden voor de basisworkshop

Aanmelden kan via www.alicemakkinga.nl. Klik op ‘nu aanmelden’, daar vindt u het aanmeldingsformulier. Aanmelden is mogelijk tot 1 augustus 2018. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s