Training Schrijven helpt!

Centrum voor Cliëntervaringen biedt aan ervaringsdeskundigen de training ’Schrijven helpt’ aan. Deze training wordt gegeven door Jannet Delver, die als theoloog jarenlang in het VU medisch centrum heeft gewerkt en vanuit haar ervaring met allerlei verschillende mensen de training ‘Schrijven helpt’ ontwikkeld. De training begeleidt mensen in het schrijven van hun eigen levensverhaal en het verduidelijken van wat ze belangrijk vinden, wat ze beweegt en wat hun krachten zijn. De training ondersteunt in het omgaan met levensvragen. Uiteindelijk doel van de training is dat ervaringsdeskundigen de training kunnen gebruiken om beter te kunnen reflecteren op hun eigen situatie, wat naar we verwachten ten goede komt aan de inbreng van hun ervaringsdeskundigheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s