WerkPlaats ervaringskennis

In opdracht van afdeling Werk, Participatie en Inkomen (WPI) starten we begin 2018 aan een opleiding voor ervaringsdeskundigen met een uitkering. Hoe is het om te leven met een uitkering, en wat kunnen klantmanagers van leren? Alie Weerman en haar collega Frederiek van Overbeek, beide van Windesheim Hogeschool leiden de bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn gericht op het ontdekken van persoonlijk en groepsthema’s in ervaringen en het uitten van ervaringen die vaak lastig te verwoorden zijn. Daarom worden veelal creatieve vormen gebruikt om te komen tot producten van ervaringskennis.

Het Centrum voor Clientervaringen werkt mee in de training en samen met de deelnemers beantwoorden we aan het eind ene aantal vragen: wat kunnen we leren van het proces en de uitkomsten voor andere delen van de organisatie, of andere sectoren?

De opleiding is een resultaat van een advies dat we gaven in het onderzoek ‘Ertoe doen werkt!’ 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s