Motieven voor opname in GGZ

Elaa wil graag weten wat naast behandeling voor cliënten beweegredenen zijn voor opname. Dit is de reden dat zij samen met het Centrum voor Cliëntervaringen een traject heeft opgestart. Doel: zinvolle leerervaringen opdoen over (on)bewuste drijfveren en motieven van cliënten om voor een opname in een GGz-instelling te vragen en/of kiezen.

Bovenstaat rapport ‘Motieven en drijfveren voor opname’ wordt op 7 februari 2019 besproken op de conferentie van de EPA Taskforce met stakeholders. Hiervoor is een factsheet gemaakt die de kern weergeeft.

Na de conferentie zal het rapport definitief worden, waarbij de uitkomsten van de werksessies op de conferentie toegevoegd zijn.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s